Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di piselli surgelati
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro fuso
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2021 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 83.6 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 513 mg
Alternatieve recepten
Spatzle alla barbabietola
30min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1hod.
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1 godz. 5 min
Involtini di porri e ceci
30min
Veneziane
2h 40 min
Fanzelto di patate
35 Min
Kroketi de atun
1hod.
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Spatzle agli spinaci
1hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min