Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 14 foglie di verza
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di formaggio tipo Bitto a tocchetti
- 100 g di Fontina a tocchetti
- 600 g di patate, pelate e a fette sottili
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di burro a pezzi
- 20 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di acqua
- 1 uovo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2514 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 45.1 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 dk
Strudel verza e porri (vegan)
2sa
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1sa 30 dk
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Sformatini di verza e mortadella
1sa 30 dk
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8u.
Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi
1h 40min
Rollè di radicchio
50min
Strudel di broccoletti
1h 40min
Zucchine ripiene alla ligure
1sa 30 dk
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min