Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- ½ peperoncino piccante fresco, senza semini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di mazzancolle fresche, intere
- 150 g di calamari ad anelli
- 300 g di passata di pomodoro
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di vongole fresche, spurgate e sciacquate (vedere consigli)
- 100 g di filetti di pesce persico, senza pelle a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 fette di pane casereccio
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2560 kJ / 612 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 73.5 g
- Vetten
- 23.1 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari in umido
55 min
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Calamari alla marchigiana
35min
Scampi alla busara
35min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 godz. 10 min
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3 Std.
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Brodetto ricco con crostoni
1h