Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di cipollotti a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (1 cm circa)
- 2 pizzico di sale
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda (250 g) (vedere varianti)
- 200 g di stracciatella
- 2 uova
- 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante
- insalata fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1465.6 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 103.2 mg
Alternatieve recepten
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25 min
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min