Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
of 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30min
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Calamari in umido
55min
Calamari alla napoletana
40min
Polpo in rosso
35min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Moscardini al limone
30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Seppie in zimino
40min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari ripieni
1h 30min