Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di verza a listarelle
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 peperoncino rosso piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
-
300
g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
of 300 g di riso Arborio (cottura 18 minuti) - 120 g di vino rosso secco
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 50 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di fagioli borlotti cotti (vedere consigli)
- 100 g di cotenna di maiale lessata, a listarelle
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3117 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 71.6 g
- Vetten
- 35.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panissa vercellese
35 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Pizzoccheri
50 min
Riso, verze e luganega
40 Min
Risi e bisi
40 Min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Risotto con scarola, patate e crescenza
40 Min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1 Std. 40 Min
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min