![Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/25B6B8FA-FAD9-43AD-8EC8-33F58AEEC86E/Derivates/EBB28FE6-4702-4EDE-8FA6-FEE34BC8B22A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 4 filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 600 g di fagiolini verdi freschi, puliti e lavati
- 500 g di acqua
- 8 fette di pane
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 32.6 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombri all'agro
1h 45min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min