Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 4 filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 600 g di fagiolini verdi freschi, puliti e lavati
- 500 g di acqua
- 8 fette di pane
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2627 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 43.9 g
- Vetten
- 32.6 g
- Vezels
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Spigola al vapore con salsa al lime
35 min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Pesce persico ai carciofi
30 min
Pesce al vapore con verdure miste
1sa 20 dk
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min