Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Insalata russa vegana
45 Min
Caponata di verdure delle Madonie
50 Min
Cipolle tritate
5 Min
Conserva di melanzane
1 Std. 30 Min
Polpette di riso
2 Std.
Costine marinate al finocchio e curcuma con cipolline
12h 55min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Budino agli agrumi
3 Std. 15 Min
Verdure miste in agrodolce
25h 40min
Straccetti di pollo alla maionese verde
35 Min
Insalata di fagiolini
40 Min