Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piselli in umido
1 Std. 10 Min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1 Std.
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1 Std. 15 Min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Conserva di melanzane
1h 30min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Formaggio vegano tritato
10 min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Torta alle bietole
3 Std.
Cipolle tritate
5min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.