Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a spicchi
- 200 g di cipolle rosse di Tropea, tagliate in 8 parti
Vinaigrette agrodolce
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di aceto di mele
- 1 cucchiaio di zucchero
- 2 cucchiai rasi di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1098 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carote in agrodolce
1h
Cipolle al gratin
1h
Cipolle tritate
5min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45min
Salsa al pomodoro
40min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Verdure miste in agrodolce
25 Std. 40 Min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Condimento allo yogurt
10min
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Condimento ai carciofi veloce
10min