Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 limone, preferibilmente biologico, pelato al vivo e a fette
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2406 kJ / 575 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 60.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 dk
Vongole e cozze alla marinara
3h
Salmone al cartoccio
35 min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2h 10min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Orata al sale
40 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15 min
Scampetti con maionese alla senape
30 min
Vongole veraci su crostoni di pane
50 dk
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min