Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagnetta
- 200 g di farina
- 2 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di acqua + q.b.
- 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
- 30 g di porro, a rondelle sottili (2 mm)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di funghi champignon cremino a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2028 kJ / 484.8 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Peperoni ripieni di riso
1h 30min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1h 5min
Pappardelle invernali zucca e funghi
45 Min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Risotto funghi e spinaci
55min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30min
Lasagne di zucca
1h
Purè di zucca e patate
1h 30min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min