Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 41.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Polpo in rosso
35 Min
Orata al sale
40 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Tonno in agrodolce
1 Std.
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Pesce spada al salmoriglio
5min