Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 41.1 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 godz.
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Alici alla Reggina
45 min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Moscardini al limone
30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min