Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di peperoncino rosso secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 200 g di ceci lessati
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 200 g di pomodorini ciliegia a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 920 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautè di cozze e vongole
40min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Pepata di cozze
55min
Zuppetta di crostacei
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Pepata di cozze
45min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Cozze al vino bianco
40min