Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di pane bianco raffermo, la mollica
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di melanzana a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 400 g di carne trita
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle a listarelle
- 200 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1915 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone croccante
1h
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 godz. 10 min
Polpettone classico (TM6)
1sa 15 dk
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Polpettone con crema di peperoni
55 min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Polpettone con salsa ai funghi
1sa 30 dk
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 dk
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h