Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di lattuga romana, lavata a striscioline
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco
- 740 g di acqua calda (non bollente)
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1858 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 101.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta radicchio e pancetta
30 dk
Spaghetti broccoli e noci
40 min
Risotto ricotta e spinaci
30 dk
Risotto alla zucca
30 dk
Risotto zucchine e pancetta
35 min
Risotto radicchio e pancetta
40 min
Pasta con pesto di carciofi
30 dk
Risotto carciofi e speck
40 min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40 min
Funghi champignon ripieni di zucca
1h
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 min
Pasta con crema di peperoni e Feta
30 dk