Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 2255.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1h
Seppie in zimino
40min
Stoccafisso con i porri
50min
Zuppa di baccalà
1h
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Baccalá alle olive
25 min