Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 358.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Coppa Champagne e frutti rossi al mascarpone
3h 40min
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1h 30min
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Tonno in agrodolce
1h
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h