Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 358.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes con fiori di zucca
1sa 30 dk
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2sa
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Fiori di zucca ripieni
1h
Sformatini di fiori di zucca
1sa 30 dk
Falsomagro alla siciliana
3 godz. 30 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1sa 30 dk
Millefoglie vegetariana
1sa 30 dk
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2sa
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2 godz. 20 min