![Millefoglie di patate e funghi porcini Millefoglie di patate e funghi porcini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f34c93a5-080c-4e39-ba42-4eff8721461e/Derivates/322084b7-8ea8-453e-a306-2b1ca3b52a55.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette sottili
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 100 g di Taleggio a fettine sottili
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1050.8 kJ / 251.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 358.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis fiori di zucca e salmone
45min
Quiche salmone e rucola
1 Std. 40 Min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25min
Insalata di conchiglioni con pesto di melanzane
30min
Crêpes con fiori di zucca
1h 30min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40min