Compatibele versies
Crostatine ai piselli e prosciutto (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 250 g di farina senza glutine
- 100 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 100 g di acqua, fredda
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 cipollotto fresco a pezzi (30 g circa)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di piselli freschi
- 2 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di robiola
- 1 uovo medio
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti consentito da prontuario
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1204 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1 Std. 30 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Torta salata ai 4 formaggi
1hod.
Torta di riso basmati gratinata
1 godz. 5 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 Std. 30 Min
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Muffin alla crema di limone e curry
3 Std.
Soufflé alla salsiccia e zucca
1 Std. 30 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min