Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di calamari
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di anelli di calamaro
- 30 g di vino bianco secco
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Macco di fave
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fave fresche, sgusciate
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1373.3 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 500.5 mg
Alternatieve recepten
Sarde a beccafico
35 min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 godz.
Panelle
1h 25min
Gelo di anguria
3h 30min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
2h 30 min
Sfinciuni
3h 30min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min