Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo di calamari
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di anelli di calamaro
- 30 g di vino bianco secco
- 80 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
Macco di fave
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico, lavato e asciugato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fave fresche, sgusciate
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1373.3 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 500.5 mg
Alternatieve recepten
Fave in umido
1 Std.
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Cavati con le fave
13 godz. 20 min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 dk
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 Min
Pesto alla trapanese
20 Min
Sarde a beccafico
35 Min
Gelo di anguria
3 Std. 30 Min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 dk
Caponata di pesce spada e melanzane
1 Std. 30 Min
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min