Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pangrattato
- 50 g di vino bianco
- 500 g di pomodori pelati
- 5 g di sale
- 750 g di scampi freschi, puliti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2168.3 kJ / 518.3 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 18.9 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante ai funghi porcini
1sa 20 dk
Zuppetta di crostacei
40 dk
Linguine con scampi al limone
20 dk
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1sa
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 dk
Filetto di orata con peperoni (TM6)
25 dk
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Pepata di cozze
55min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1sa
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min
Cozze al vino bianco
40 dk
Branzino al cartoccio
1h 10min