Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 60 g di mollica di pane secca
- 120 g di latte
- 40 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 150 g di salsiccia di maiale a tocchetti
- 2 cucchiai di prezzemolo tritato
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 1 pizzico di sale
Sugo
- 40 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 500 g di polpa di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 23.8 g
Alternatieve recepten
Sugo all'ortolana
1 godz. 5 min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40min
Polpettoni di peperoni
1h 20 min
Involtini lucani
50min
Ragù di funghi
1h 10min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4 Std. 10 Min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Pollo con funghi al vino rosso
55min
Polpette alla mortadella
40min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1h 30min
Pollo con salsa ai peperoni
55min