Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette
- 60 g di mollica di pane secca
- 120 g di latte
- 40 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 150 g di salsiccia di maiale a tocchetti
- 2 cucchiai di prezzemolo tritato
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di peperoncino rosso
- 1 pizzico di sale
Sugo
- 40 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 500 g di polpa di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 23.8 g
Alternatieve recepten
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Sugo al tonno
45min
Polpette con patate al forno piccanti
1h
Ragù di tonno fresco
1h
Polpettone con crema di peperoni
55min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40min
Spaghettini ai peperoni
50min
Ragù alla barese
4 Std.