Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 20 g di capperi sott'aceto, scolati
- 500 g di acqua
- 800 g di patate, sbucciate ed a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco
- 10 g di senape piccante o dolce
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1063 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate e fagiolini al pesto
35min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Patate con salsa allo yogurt
45min
Insalata di fagiolini
40min
Insalata fresca di zucchine
50min
Gratin di patate
50min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di patate all'australiana
1h 30min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h