![Polpette con patate al forno piccanti Polpette con patate al forno piccanti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab4c02d9-0799-4421-9163-74184069b774/Derivates/ec97f642-de8f-4a2f-9079-a50428dd3898.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate piccanti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 peperoncini secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di patate, pelate e a spicchi
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Polpette
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di latte
- 75 g di pangrattato
- 500 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 2 cucchiaini di maggiorana secca
- 2 cucchiaini di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2463 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Lasagna di zucchine
2 godz.
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Scaloppine con ratatouille (Bimby Friend)
40min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Polpette alla calabrese
50min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Parmigiana di patate
2 godz.
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min