Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate piccanti
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 peperoncini secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di patate, pelate e a spicchi
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Polpette
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di latte
- 75 g di pangrattato
- 500 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 2 cucchiaini di maggiorana secca
- 2 cucchiaini di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2611.6 kJ / 624.2 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 10.9 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 1609.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette alla calabrese
50 min
Pollo e insalata tiepida di patate
55 min
Polpette alla mortadella
40 min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50 min
Scaloppine alla perugina
30 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Bocconcini di maiale con pesto di broccoli e piadina
40 min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Polpettone in crumble fragrante
1 godz.
Polpettone ripieno con uova sode
1 Std. 20 Min