Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Patate piccanti
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ¼ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 peperoncini secchi
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di patate, pelate e a spicchi
- 600 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (3-4 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
Polpette
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di latte
- 75 g di pangrattato
- 500 g di carne trita mista
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 2 cucchiaini di maggiorana secca
- 2 cucchiaini di senape
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2463 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6h 30min
Peperoni ripieni di carne
1h 20 min
Rollè di tacchino ripieno con contorno di patate
1h 30min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Polpette alla calabrese
50min
Polpette alla mortadella
40min
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette mediorientali
1h
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15 min