Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 8 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 1 cucchiaino di senape
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Calamari, patate e cipolle
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
- 500 g di calamari freschi, puliti
- 70 g di cipolla rossa a fettine sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1012 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 min
Calamari alla napoletana
40 min
Polpo in rosso
35 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 godz.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1 godz.
Insalata di totano e piselli al lime
1 godz.
Insalata di polpo e zucchine
1 godz.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Insalata di calamari
55 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Insalata di gamberi alla siciliana
40 min