Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 fette di tonno fresco (200 g l'una)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresco
- 5 foglie di menta fresca
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 10 g di pinoli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1887 kJ / 451 kcal
- Eiwitten
- 44.2 g
- Koolhydraten
- 1.6 g
- Vetten
- 29.8 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min