Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di peperoni misti, gialli e rossi, puliti e a pezzi (5-6 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 30 g di zucchero
- 30 g di aceto di mele
- 150 g di Feta (formaggio greco) a cubetti
- 1 cucchiaio di prezzemolo tritato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1082.3 kJ / 258.5 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 18.4 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagi alla parmigiana
50min
Ciambotta
1h
Peperoni alla piemontese
55min
Carciofi stufati
30min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 Min
Carciofi in agrodolce
30min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Peperoni marinati
55min
Melanzane trifolate
40 min
Zucchine alla menta
30min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Contorno di peperoni al vapore
40 min