Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette alla mortadella
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco
- 400 g di carne trita mista
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pangrattato
- 15 g di latte intero
- 400 g di patate a dadini (2 cm)
Sugo al pomodoro
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 380 g di passata di pomodoro
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 26.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20min
Bocconcini di maiale al latte
50min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Involtini di pollo con pesto di pomodori secchi
50min
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1h
Polpettone ricotta e tonno
45min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h