Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolla dorata in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di fave fresche
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 160 g di riso per minestre
- pepe nero macinato, a piacere
- Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1125 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 37.8 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Pasta e lenticchie
50 min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Spaghetti con pecorino e fave
40 Min
Minestra di pane e lenticchie
55min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 min
Zuppa di ceci e rosmarino
1 Std.
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.