Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla dorata in quarti
- 225 g di carote a pezzi
- 180 g di peperone rosso a pezzi
- 30 g di olio di semi di girasole
- 40 g di ketchup
- 25 g di zucchero grezzo
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 55 g di aceto di vino bianco
- 30 g di salsa di soia
- 6 - 8 fusi di pollo senza pelle (700 g circa)
-
250
g di riso Parboiled
of 250 g di riso a chicco lungo - 550 g di acqua
- 50 g di cipollotto a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2450 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1u.
Stufato di pollo in crema di mostarda
40min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Maiale in agrodolce
45min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1u.
Pollo alla paprika con riso venere
30min
Pollo alla Cantonese con verdure
25min
Pollo Yassa
1u.
Sovracosce di pollo agli anacardi
40min
Pollo con salsa ai peperoni
55min