Compatibele versies
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1 Std. 25 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Gamberi in salsa cocktail
10min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Tartare al salmone
1 Std.
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min