![Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone) Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9C9EA50B-E789-4CE1-83B3-6D1B8364FB0A/Derivates/6E307B58-D29C-434E-A59C-D92CDBBD662E.jpg)
Compatibele versies
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30 min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20 min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25 min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min