Compatibele versies
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min