Compatibele versies
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 40.1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min