![Seppie ripiene su coulisse di pomodorini Seppie ripiene su coulisse di pomodorini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46C98560-D363-44EB-92D3-6E20DFF08EA8/Derivates/1BB450BE-9D38-4B89-B8BA-341A3ED8B1BC.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
- 70 g di mortadella a cubetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
- olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
- 500 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4753 kJ / 1136 kcal
- Eiwitten
- 97.7 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 Min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1 Std.
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min