Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 3 - 4 cucchiai di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 dose di pasta all'uovo, come da ricetta del capitolo Basi
Preparazione
- 200 g di Emmental a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon a fette
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di zucchine
2h
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1hod. 45min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1hod. 40min
Lasagne asparagi e funghi
2h
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Lasagne ai funghi
2h
Ragù di funghi
1 godz. 10 min