Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lasagne
- 3 - 4 cucchiai di farina senza glutine per pizza o pasta
- 1 dose di pasta all'uovo, come da ricetta del capitolo Basi
Preparazione
- 200 g di Emmental a pezzi (2 cm)
Funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di funghi champignon a fette
- 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di amido di mais (maizena), consentito da prontuario
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 60 g di burro a pezzi + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2832 kJ / 677 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 59.7 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle ai funghi
1h
Lasagne ai funghi
2h
Semifreddo al cioccolato e Whisky
4h
Lasagne fredde
1 Std. 10 Min
Rigatoni giganti ripieni su salsa di pomodoro
1h 30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Zucchine ripiene alla marinara
1 Std. 25 Min
Conchiglioni agli spinaci
1h 15min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Crêpes ai funghi
1h 50 min.
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1 Std. 40 Min