Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pancetta a cubetti
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
-
1
mazzetto di finocchietto selvatico, lavato
of 1 cucchiaino colmo di semi di finocchio - 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 120 g di vino bianco secco
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 200 g di salsiccia cruda, spellata e a tocchetti (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1845 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 36.5 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 32.6 g
Alternatieve recepten
Coniglio alla ligure
3 godz. 20 min
Coniglio stufato
1h 10min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Coniglio in umido
1h 25 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Cinghiale in umido
1h 45min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Costine in umido
1h 20 min