Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ai peperoni
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di peperoni rossi o gialli, puliti e a tocchetti (2 cm circa)
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di aceto
- ¼ di cucchiaino di sale
Hamburger
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 godz.
Petto di pollo con funghi e verdure
1 godz.
Hamburger di pollo
1 godz.
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Hamburger di manzo
1 godz.
Svizzere classiche
35 Min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35 Min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30 min
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2 godz. 10 min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5 Std. 30 Min
Hamburger di manzo con salsa barbecue
6 Std. 30 Min