Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di rucola fresca, lavata
-
60
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
of 60 g di pecorino a pezzi (2-3 cm) - 150 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale
- 320 g di pasta secca, tipo fusilli
- 70 g di bresaola a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3332.2 kJ / 796.4 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 69.4 g
- Vetten
- 55 g
- Verzadigd vet
- 11.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1877.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1hod.
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Fusilli alle zucchine in vasocottura
50 Min
Gnocchi allo yogurt e prosciutto crudo
1h 10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pasta caprese
20 Min
Tagliolini zucchine e culatello
30min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min