Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di melanzane
- 1 pizzico di sale
- 100 g di cipolla a fette
- 40 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 7 olive verdi in salamoia, denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 7 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di pesce spada a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1579.3 kJ / 377.2 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescestocco alla messinese
30 min
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50 min
Granita di gelsi
15 min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Sfinciuni
3 Std. 30 Min
Caponata alla catanese
1 godz.