Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di melanzane
- 1 pizzico di sale
- 100 g di cipolla a fette
- 40 g di gambo di sedano a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 7 olive verdi in salamoia, denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 7 pomodori ciliegino a metà
- 500 g di pesce spada a tocchetti (1-2 cm)
- 30 g di aceto di vino bianco
- 20 g di zucchero
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di pinoli sgusciati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1579.3 kJ / 377.2 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 21.9 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 306 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Sarde a beccafico
35 min
Tonno in agrodolce
1h
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Carciofi in agrodolce
30 min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Involtini di pesce spada al pomodoro
50min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Panelle
1h 25min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 min