Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pecorino Romano
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 400 g di carne trita mista
- 40 g di pane ammollato e strizzato
- 1 uovo
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 370 g di polpa di zucca a pezzi
- 260 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 70 g di speck a listarelle
- 3 funghi champignon a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414.8 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 40.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Involtini alla frutta secca
40 Min
Polpettone di pollo con pistacchi
45 Min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40 Min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpettone allo speck con pere
1hod.
Involtini con funghi e castagne
45 Min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1 Std. 30 Min