Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini di pollo alla provenzale
45 Min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Pollo, pancetta e olive
35 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Salsiccia al primitivo
50 min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1h
Pollo in salsa ai funghi
50 min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3 godz. 55 min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Pollo con funghi al vino rosso
55 min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min