Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 500 g di patate a dadini (2 cm)
- 600 g di zucca Butternut a dadini (1 cm)
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 3 ½ cucchiaini di paprica dolce
- ¼ di cucchiaini di pepe
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di salsiccia a tocchetti (3 cm)
- 100 g di panna da cucina
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 2 pizzichi di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 28.7 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 30.4 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Broccoli e salsiccia
30min
Pollo in umido ai funghi
50min
Pollo speziato al limone
40min
Spezzatino di pollo con chorizo e patate
50min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10min
Picadillo (pasticcio di carne)
1h
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15min
Uova fiamminghe al vapore
45min
Salsiccia al primitivo
50min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h