Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 10 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 peperoncino secco piccante (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di cuori di carciofo, puliti e a metà
- 320 g di riso integrale (cottura 18-20 minuti)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 610 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di tonno sott'olio, sgocciolato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1669 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Risotto zucca e porcini
45min
Insalata di riso, funghi e salmone
40 Min
Risotto piselli, merluzzo e menta
35 Min
Risotto ai funghi
35 Min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Risotto spinaci e gamberetti
30min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Risotto integrale ai profumi mediterranei
45min