Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di carne di coniglio in pezzi
- 1 cucchiaino raso di aglio in polvere
- 1 cucchiaino di rosmarino secco in polvere
- 1 cucchiaino raso di timo secco
- 200 g di funghi pleurotus a fette (circa 1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 90 g di vino bianco secco
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1100 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min