![Salsa di pomodori, pancetta e paprika Salsa di pomodori, pancetta e paprika](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6E0DD8F5-23A5-47E2-95FF-75B506E11D53/Derivates/158E49AC-7C44-4CCF-9501-A60B3A5DF59E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolle in quarti
- 400 g di pomodori maturi, in quarti e privati dei semi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 921 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18.1 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa di pomodori ciliegia
1h 30min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Lecso
40min
Salsa al pomodoro
40min
Sugo alla bolognese vegano
40min
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Pennette con crema all’uovo e tonno (Bimby Friend)
1h 30min
Pasta al tonno e melanzane (senza glutine)
30min
Verdure in umido
40min
Ragù di funghi
1h 10min
Sugo all'arrabbiata
20min