Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di pancetta affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 200 g di passata di pomodoro
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1h
Fave al guanciale
35 min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Zuppa di verdure
30 dk
Zuppa di carciofi
35 min
Piselli in umido
1h 10min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di bietole
35 min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Ceci in umido
1 godz. 30 min