Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa in quarti
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaini rasi di semi di finocchio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di pancetta affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 200 g di passata di pomodoro
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2008 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 28.2 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 23.6 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 godz.
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Minestra lenticchie e spinaci
50 Min
Fave al guanciale
35 Min
Cavati con le fave
13h 20min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Zuppa di fave
50 Min
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min