Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolle bianche a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, intero e lavato
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 cucchiaini di sale
- 1100 g di acqua
- 4 carciofi, puliti e in ottavi
- 500 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
- 100 g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate novelle, carciofi e scarola
50 min
Fave al guanciale
35 min
Cavati con le fave
13ωρ. 20 λεπτ.
Zuppa di fave
50 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Zuppa di carciofi
35 min
Fave in umido
1h
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Lenticchie speziate in umido
1sa 30 dk
Ceci in umido
1sa 30 dk
Zuppa di ceci e cicoria
1h