Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpo fresco a pezzi
- 20 g di vino rosso
- 150 g di pomodori datterino in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1114 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 17.4 g
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo agli agrumi
1h
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Polpetti affogati
45min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Moscardini al limone
30min
Insalata di calamari
55 phút
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpetti all'inferno
40min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 phút