Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpo fresco a pezzi
- 20 g di vino rosso
- 150 g di pomodori datterino in scatola, scolati
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1114 kJ / 266 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 17.4 g
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Polpo al vino rosso
1 Std.
Polpetti affogati
45 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Moscardini al limone
30 Min
Polpo in rosso
35 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Penne al ragù di polpo
1 Std.