Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di maiale intero (Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 170 g di acqua
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45 min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Saltimbocca alla romana
25min
Filetto ai funghi
1h
Tacchino in agrodolce
1h 10min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min