Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di maiale intero (Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 170 g di acqua
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Pollo in umido ai funghi
50 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Filetto ai funghi
1h
Pollo, pancetta e olive
35min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 min