Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetto di maiale intero (Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
150
g di funghi porcini freschi a fette
of 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 170 g di acqua
- 30 g di vino bianco secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1222 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Saltimbocca alla romana
25 min
Polpettone al Varoma con contorno
1h 45min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Filetto ai funghi
1h
Involtini di vitello
35min
Manzo con olive e peperoni
35min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min