Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
of 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 dk
Sformato di finocchi
1 Std.
Pomodori ripieni di riso basmati
1 Std.
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 Std.
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 dk
Cestini di patate e uova tartufati
1 Std.
Patate gratinate al Gorgonzola
40 Min
Tortino di patate dal cuore morbido
1sa 20 dk