![Sformato di patate e ricotta Sformato di patate e ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D30ECA21-B96F-49DE-BA10-A7FF91B7A54E/Derivates/3C7B73D9-762C-42EF-9CEE-20D66D73F4EE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 500 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
-
200
g di panna (min. 30% di grassi)
of 200 g di latte intero - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di speck a striscioline
- 2 cucchiai di pangrattato
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 27.9 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 46.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min
Tortino di pollo
30min
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
1 Std. 25 Min
Rustico con uova e stracchino
1h
Tortino di lenticchie
50 Min
Sformato di finocchi
1h
Scaloppine alla perugina
30min
Schiacciata mediterranea
1h
Mini burger di melanzane, manzo e formaggio filante
1h 30min
Polpettone di purè di patate e carne
1h
Salame di patate e tonno
6h 30min
Polpettone ricotta e tonno
45min