Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carciofi, tipo mammole, mondati e a metà
- 1 limone, il succo
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 600 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 50 g di succo di limone
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 20 g di pane raffermo
-
20
g di pecorino Romano a pezzi (2 cm)
of 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm) - 10 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 12 mozzarelline ciliegine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4794.8 kJ / 1146 kcal
- Eiwitten
- 79.3 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 83.7 g
- Verzadigd vet
- 46.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2381.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 min
Involtini di verza capunet agrodolci
35 Min
Carciofi ripieni
50 min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Carciofi alla romana
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1h
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Carciofi alla maremmana
40 min