Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Lonza alla salvia
1h 10min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 Min
Involtini lucani
50 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Pollo alla cacciatora
50 min
Lonza alla senape
1h 5min