Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min
Pollo alla cacciatora
50 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1óra
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Costine in umido
1h 20min
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Spezzatino alla birra scura
13 Std. 30 Min
Stinchi alle erbe
2h
Lonza alla salvia
1h 10min
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min