![Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BAAAED4C-09CD-4697-B7E7-4CF586392713/Derivates/AE00EA6D-3F57-4129-8632-8AC6A8F29473.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 foglia di salvia fresca, lavata
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 600 g di lonza di maiale, in un unico pezzo
- 500 g di cipolle dorate a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di vino bianco secco
- 50 g di aceto di mele o di vino bianco
- 250 g di acqua
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2067 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 31.2 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Involtini lucani
50 Min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 15 Min
Lonza, salsicce e cipolle
50 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1 Std.
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Costine in umido
1 Std. 20 Min