Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di limone
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 600 g di moscardini puliti
- 500 g di acqua
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4652 kJ / 1112 kcal
- Eiwitten
- 64.4 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 91 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Polpetti affogati
45 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Seppie con i piselli
40 Min
Calamari cipolle e patate
50 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min