Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 150 g di pancetta a cubetti
- 6 fette di pancarré
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 700 g di carne trita mista (maiale e manzo)
- 40 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di sale
- 2 uova
- olio extravergine di oliva q.b.
- 150 g di carote a rondelle ( 1.5 cm)
- 150 g di patate, a dadini ( 1.5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette alla mortadella
40 min
Polpettone di tonno
35 min
Polpettone classico
1h 15 min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20min
Polpettoni di peperoni
1h 20min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Piccoli polpettoni in crosta
1h 10min
Polpettone allo speck con pere
1h
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min