Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio piccolo, pelato e senz'anima
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di zafferano
- 700 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 300 g di gamberoni giganti freschi, con il guscio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di cous cous precotto
- 230 g di fagioli cannellini in scatola
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo e pesce in insalata
1h 15 min
Cous cous di pollo speziato
30 dk
Cous cous di pollo al limone con salsa tzatziki
40 min
Riso rosso, asparagi bianchi e salmone
45 min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Riso cantonese allo zenzero
35 min
Pollo alla paprika con riso venere
30 dk
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1h 20min
Tabulè di quinoa e tonno
40 min
Bulgur ai gamberetti
45 min
Farro con seppie e verdure
35 min
Cous cous dell'orto
30 dk