Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio piccolo, pelato e senz'anima
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di zafferano
- 700 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 300 g di gamberoni giganti freschi, con il guscio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di cous cous precotto
- 230 g di fagioli cannellini in scatola
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso con gamberi e verdure
30 min
Insalatona di orzo
40 min
Farro con seppie e verdure
35 min
Bulgur ai gamberetti
45 min
Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini
45 min
Cous cous dell'orto
30 min
Riso con merluzzo e pomodori
1 godz.
Insalata tiepida di farro, arancia, feta e sesamo nero
35 min
Orzo e pesce in insalata
1h 15min
Involtini di zucchine e nasello con cous cous
35 min
Insalata rossa
35 min
Cous cous veloce con verdure crude
20 Min