Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio piccolo, pelato e senz'anima
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 bustina di zafferano
- 700 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a dadini (1 cm)
- 160 g di carote, pelate e a dadini (1 cm)
- 300 g di gamberoni giganti freschi, con il guscio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di cous cous precotto
- 230 g di fagioli cannellini in scatola
- olio extravergine di oliva q.b. per condire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1464 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Riso con pollo e verdure
30min
Insalata di riso basmati, salmone e avocado
1j
Riso con gamberi e verdure
30min
Insalatona di orzo
40min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Brodetto ricco con crostoni
1j
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35 min
Brodetto alla triestina
1j
Riso al curry gamberi e verdure
40min
Cous cous dell'orto
30min
Riso cantonese allo zenzero
35min